I Orten får man smisk

2020-10-28

Omgång sex spelades mot Väsby på deras hemmaplan i norra Orten och man blev imponerad över civilisationen man mötte. Vi var fem spelare som vågade oss ut på äventyr, och MatsC som hade fem minuters promenad hemifrån till spelstället. Block nummer ett inleddes med första dubbeln som Anne och MatsC tog hand om. Bra spel av framförallt Anne som agerade poängmaskin gav matchen riktig nerv, men det var utgångarna vi föll på. Trist förlust med 1-3. Tyvärr lyckades inte Anne konservera formen till första singeln där pilarna inte satt lika vackert som i dubbeln, torsk med 0-3. MatsC kastade singel nummer två och visade att han är en riktig vinnarskalle, stabil pil och kvällens högsta pilsnitt på 15.99 gav vinst med 3-0. Underläge med 1-2 efter första blocket var ok.

Andra blocket kastade Lasse och Putte tillsammans och inledde med dubbel nummer två. Det var ingen vacker syn vi såg, och allt för att Putte bestämt sig för att bara dricka vatten denna kväll. Ingenting satt där det skulle och förlusten med 0-3 var ett faktum. Lasse kämpade på i tredje singeln och samlade på sig tiebreak vinster. Det räckte till slut till en 3-1 vinst som faktiskt avslutades med en riktig dubbelutgång. Putte slängde pil i singel nummer fyra och lyckades med kvällens sämsta pilsnitt på 11.15, vilket nästan är samma sak som att han kastade alla 45 pilarna i varje set. Torsk med 1-3 och ställningen efter blocket var 2-4.

Sista blocket kastade jag och John, vilket oftast är en bra kombination. Vi inledde sista dubbeln uruselt när vi inte kom upp i vår normala kapacitet, torsk med 1-3. Jag kastade sedan femte singeln och startade varje set med underläge på cirka 200p innan jag fick igång kastningen. Jag lyckades ändå vända de två första seten till vinst, men strategin som helhet var ju dömd att misslyckas. Trist förlust med 2-3. John hade inte mycket att spela för i sista singeln utan slätade av den tämligen snabbt, slemmig torsk med 1-3. Matchen slutade alltså med förlust 2-7 och hela 12-22 i set, men med viss mersmak.

/Micke, lagledare
 


 
Dartsäsongen 2020/2021

2020-10-05

Här kommer en blänkare om kommande dartsäsongen som snart börjar (september). Ni som tänker spela ska alltså ha betalt följande avgifter senast första speldagen:

* StDF: 650 SEK (licens) på bg 5383-7753, ange klubb och namn

' Batalj DK: 200 SEK på pg 88 61 11-4, ange namn

/Micke, lagledare
 


 

  

 

Ärenden angående Bataljs hemsida skickas förslagsvis till webmaster@batalj.nu

  

CopyRight
Denna sida är senast uppdaterad: 2020-10-28