Ordinarie spelare i Bataljs styrelse är:       
Björn Lindgren
Ny målvakt i truppen, rutinerad som få. Lämnade nyligen den lilla ön Ingarö för den betydligt större Södertörn.
Dan Bertilsson
Vänsterback med frisyr. Efter examen vid läroverket i Skara prövade han lyckan i Amerika. Startade hamburgerkedjan Microsoft och mjukvaruföretaget McDonald's. Inget slog dock, så han sålde och flyttade hem. Trivs bäst framför datorn, manipulerande olika program.
Jörgen Gustavsson
Högerytter och lagets målskytt. Har varit full på de Sju haven - eller om det var så att han slagit en sjua vid Haväng? Tog 1978, i belgiska SPA, Sveriges första GP-seger i roadracing. Har fortfarande lika bråttom.
Anders Josefsson
Högerback. Levde större delen av 1990-talet tillsammans med Kiowa-indianerna i delstaten Wyoming, strax norr om prärien. Fick där namnet Legålass, vilket lär betyda "Han som snackar om hästar". Jobbar numer som stallombud och expertkommentator hos ATG. Sju A-landskamper i cricket.
Leif Olsson
Högerback. Tysk prins och tredje i arvföljden i hertigdömet Müssenmüssen. Har dock lyckats hålla skvallerpressen utanför. Jobbar just nu med uppsnyggningen och ombyggnaden av Norra Sköndal, vilket han hoppas vara klar med i slutet av århundradet.
Torvald Stenudd
Lurig vänsterytter, med i laget från säsongen 2000. Härstammar på många sätt i rakt nedstigande led från vikingen Leifier Torvaldur Eriksen och dennes upptäckt av Vin(land) år 1000. Var påtänkt som tredje man i Kropp/Skinnarmo-turen till Nordpolen, men röstades bort i näst sista programmet. Spelar mot Sven Wollter i SVT:s nysatsning på klassikern Humle och Malte.

Johny Söör
Tung center och bartender på den röda linjen. Uppfann den 7 april 1976, mellan stationerna Tekniska högskolan och Universitetet, den legendariska drinken FotoQuick (6cl Koskenkorva, 4cl framkallningsvätska, en klick handbollsklister och rivet lackmuspapper). Påtänkt som ny läkare för det finska skidlandslaget, men stoppades av IOK och Rädda barnen. Skriver i stället på en barnbok om en stark apa med röda flätor.

Tibbe Vegsö
Center och lagets stöttepelare. Flydde hemlandet Ungern förklädd till den inte lika kände Paul Wallenberg. Var kulturminister i exilregeringen under några år innan han utbildade sig till astronaut. Missade en tur med rymdfärjan Challenger på grund av påssjuka.
   

CopyRight
Denna sida är senast uppdaterad: 2019-10-03